24/24 u bereikbaar!
  • beleggen-s1Beleggen kan al vanaf een kapitaal van een paar honderd Euro...!
  • beleggen-s2Er bestaan ook even veilige beleggingen als spaarrekeningen met 100% kapitaalsgarantie!
  • beleggen-s3Laat u bijstaan door een professioneel adviseur!

Beleggen

Voor wie?

Iedereen die reeds wat spaargeld opzij heeft gezet en al aan pensioensparen doet komt in principe in aanmerking om eventueel extra rendement te halen uit een (eerste) belegging.

Beginner of kenner, één zaak is zeker: om uw geld zo optimaal mogelijk te beleggen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze combinatie van expertise, know how en passie voor dit beroep vormen dé ideale vertrouwensbasis voor meer dan duizend klanten.

Voor ons betekent kapitaalsgarantie dan ook kapitaalsgarantie, en weet u anderzijds zeer goed wanneer u zich zou wagen aan een (meer) risicovolle, maar misschien wel zeer winstgevende belegging!

Ons aanbod bevat ook diverse obligatiefondsen, al dan niet in verschillende munten.

We kunnen u alle variaties van beleggingsverzekeringen aanbieden. Alles wordt op professionele basis opgevolgd en u ontvangt regelmatig een actualisering van de prestaties van de op door u ingetekende fondsen.

Wij bieden reeds beleggingsformules vanaf 50€/maand! Via ons heb je de keuze om te beleggen bij verschillende vermogensbeheerders als daar zijn AXA IM, Blackrock, Carmignac, Merit Capital, Petercam, etc…

Wist je dat… AXA op de 8e plaats staat als het gaat om de grootste vermogensbeheerders wereldwijd!

Wist je dat… AXA Private Management fantastische oplossingen biedt voor de belegger vanaf 250.000€. Hierbij beschikt u enerzijds over ons als vaste vertrouwenspersoon, en anderzijds over een expert vanuit AXA PM, waarbij er op geregelde tijdstippen met u samengezeten wordt om uw portefeuille verder te analyseren. Voor meer info kan u gerust met ons contact opnemen, of neem gerust eens een kijkje op http://www.axaprivatemanagement.be/nl

Op regelmatige tijdstippen contacteren wij onze klanten voor een grondige evaluatie en bespreking…
Deze totaalaanpak inclusief regelmatige info – avonden gaat dan ook een stuk verder dan de dienstverlening bij vele andere banken.

Weetje

Wat is het verschil tussen een obligatie, staatsbon en kasbon?

Allen betreffen deze producten een lening aan een bepaalde instantie. De onderlinge verschillen zijn toewijsbaar aan de ‘emittent’, of de uitgever van het bedrijf of instituut aan wie u geld leent.
Zo wordt een kasbon uitgegeven door een bank. Een obligatie door een bedrijf of instituut. De staatsbon wordt uitgegeven door de Belgische staat. Als u op dit laatste product intekent ontleent u dus eigenlijk geld aan de Belgische overheid.

Lees meer

  • “Ontbreekt het u aan tijd en kennis van zaken om de juiste beleggingen te kiezen?”

    Wij staan klaar om u informatie en/of advies te geven.

  • “U start en stopt met beleggen wanneer u wilt.”

    Flexibele beleggingsfondsen worden steeds meer gesmaakt. U stapt in en u vraagt het geld en de mogelijke winsten weer op wanneer u dat verkiest.

  • “Wij zijn er voor zowel de beginnende als ervaren belegger, occasioneel of regelmatig…”

Contacteer ons nu!

Offerte

Vraag online een vrijblijvende offerte aan.
Offerte aanvragen

Schade?

Online schade aangeven, schadetips, aanrijdingsformulier, ...
Ga verder

Vragen?

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.
Maak een afspraak

Documenten

Algemene voorwaarden, aangifteformulieren, ...
Bekijken